Projecten bouwen

Bouwen of Verbouwen, Hoffmans bouwbedrijf is hét adres

​Wie een huis verbouwt, gaat niet over een nacht ijs. Het verbouwen van een huis is een vertrouwenszaak. Mensen zijn erbij betrokken, hebben eigen ideeën, voorstellingen en inbreng, verwachten terecht een luisterend oor en praktische adviezen van de bouwondernemer.

Wij zijn een veelzijdige partner in de particulier sector

Hoffmans bouwbedrijf geeft vertrouwen en speelt in op wat er leeft bij de mensen die die stap ondernemen. Klik hiernaast op de link FOTOBOEK voor voorbeelden van door v.o.f.Hoffmans uitgevoerde projecten. v.o.f.Hoffmans en Zonen is in de particuliere sector een veelzijdige partner die in het gehele traject meedenkt en zich flexibel opstelt.

​Alle werkzaamheden in een hand,wij werken met erkend loodgietersbedrijf en elektrotechnisch bedrijf .

Hoffmans bouwbedrijf dé specialist in projectbouw met uitstekend organisatievermogen

Seriematige verbouwingen, een onderdeel van de bouwbranche, dat in bijzondere mate veel inzicht, uitstekend organisatievermogen en met korte communicatielijnen gepaard gaat, v.o.f.Hoffmans bouwbedrijf realiseert deze mogelijkheden.

Deskundige medewerkers, die de dingen vanuit het perspektief van de opdrachtgever kunnen bezien, zijn altijd van bijzonder groot belang en de kracht van v.o.f.Hoffmans bouwbedrijf.

​In nauwe samenwerking met opdrachtgever worden de werkzaamheden uitgevoerd en tot de turn-key situatie netjes afgewerkt.

Hoffmans en Zonen logo
Hoffmans en Zonen