Driebergen-Rijsenburg

Betonlook stucwerk op uw muren in Driebergen-Rijsenburg

Wilt u de muren in uw woning laten stucen? Dan is een betonlook op een van de muren wellicht iets voor u. Op deze manier geeft u de woning een industriële look. Voor betonlook muren in de buurt van Driebergen-Rijsenburg moet u beslist bij Hoffmans en Zonen zijn. Hoffmans en Zonen is een ervaren en gespecialiseerd aannemingsbedrijf in de buurt van Driebergen-Rijsenburg die uw muren een totale metamorfose kan geven! Een betonlook op de muren is mogelijk op alle muren in uw woning en afhankelijk van uw wensen is dit ook mogelijk in verschillende kleuren! Hoffmans en Zonen is een speciaal bouwbedrijf, die zich bezig houdt met reparatie- en onderhoudswerkzaamheden en ook uitrukt bij spoedgevallen. De allround-medewerkers van Hoffmans en Zonen beschikken over bussen voorzien van alle nodige gereedschap. Hiermee kunnen wij dan ook snel ter plekke zijn. Meer informatie over betonlook? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Betonlook met Pandomo door Hoffman in Driebergen-Rijsenburg

Een veel gekozen wandafwerking om een betonlook te creëren is Pandomo. Pandomo is een prachtige wandafwerking met een betonlook. Graag brengen wij dit aan op de muren van uw woning in de buurt van Driebergen-Rijsenburg om een betonlook te realiseren. Deze nieuwe trend binnen stucwerk zorgt voor een industrieel karakter. Indien wenselijk kan dit aangebracht worden in verschillende kleuren zoals:

  • Lichtgrijs
  • Donkergrijs
  • Antraciet
  • Zwart
  • Meerdere kleuren door elkaar

Wilt u een betonlook in uw keuken of badkamer in de buurt van Driebergen-Rijsenburg? Ook dan is dit materiaal geschikt.

Moderne betonlook muren in uw woning in Driebergen-Rijsenburg

Vandaag de dag wordt er steeds meer gekozen voor betonlook muren door klanten in Driebergen-Rijsenburg en omgeving. Het industriële design ziet u steeds vaker terug in woningen. Dit betonlook stucwerk is niet alleen decoratief maar ook functioneel. Er wordt een speciale stuc gebruikt waardoor de muur sterk, flexibel en waterafstotend wordt. Hierdoor gaat het stucwerk langer mee. Wilt u graag een betonlook uitstraling in uw badkamer? Dan kunnen wij speciaal stucwerk aanbrengen.

Offerte voor u in Driebergen-Rijsenburg voor betonlook stucwerk?

Wilt u graag betonlook stucwerk aan laten brengen op de muren in uw woning in de buurt van Driebergen-Rijsenburg? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat. Onze offertes zijn vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden tot bepaalde hoogte. In onze offertes wordt uitgebreid beschreven wat wij gaan uitvoeren, zodat zowel u als wij weten waar wij aan toe zijn en om misverstanden te voorkomen.

Hoffmans en Zonen logo
Hoffmans en Zonen
Betonlook stucwerk aanbrengen op muren in woningen in regio Driebergen-Rijsenburg
Laat uw reactie achter